Фізичний розвиток дитини - один з основних обов'язків батьків, що дозволяє виростити щасливу, здорову і всебічно розвинену дитину. Щоб забезпечити малюків необхідним навантаженням, не обов'язково відвідувати безліч секцій і гуртків. Створити безпечний, функціональний простір для спорту можна самостійно в будинку або у дворі. Інтернет магазин YDA пропонує купити спортивний інвентар та обладнання для вулиці та будинку.

Що ввімкнути

Мінімальний дитячий спортивний комплекс зазвичай включає:

  • шведська стінка - практичне та зручне спорядження для дітей від 1 року, аж для дорослих;
  • мотузкові сходи - не тільки спорядження, а й масажер для стоп, тренажер вестибулярного апарату та відмінна розвага. Займає мінімум місця, дуже проста конструкція;
  • турнік - тренажер для дітей та дорослих. Підходить просто для вису на руках та для різних варіантів підтягування, розгойдування, махів ногами та вправ на прес;
  • трапеція - поперечина, підвішена на два троси з регульованою висотою. Підходить для дітей від року та старше (важливо вибрати відповідну дитині висоту спорядження). На ній можна підтягуватись, розгойдуватися, присідати з нею, балансувати;
  • канат - улюблене спорядження багатьох дітей, які люблять дертися по ньому вгору. Займає мінімум місця, деякі спорткомплекси дозволяють знімати канат і чіпляти за потребою;
  • кільця - 2 кільця підвішені на тросах до стелі або перекладини. Висота регулюється. Підходить для багатьох вправ, займає мало місця.
  • рукохід - сходи, закріплені паралельно до рівня підлоги.

У будинку можна встановити канатну сітку, похилий лавку та включити оригінальні ігрові елементи. Наприклад, поєднувати спорткомплекс з гамаком або гойдалкою, встановити штурвал, декорувавши майданчик у стилі піратського корабля. Що більше елементів гри, то цікавіше дитині займатися спортом.

Безпека та надійність

У магазині вийде вибрати спорядження для квартир та повноцінний вуличний спорткомплекс для дітей . Можна замовити конструкції як зі стандартним спорядженням, так і з додатковими елементами, наприклад тарзанкою.

Крім спортивного обладнання важливо приділити увагу безпеці тренувань. Для цього варто правильно встановлювати обладнання, вибирати його за віком дитини. На підлозі повинні бути м'які, але неслизькі килимки чи мати. Усі комплектуючі надійно зафіксовані.

У магазині є все необхідне для створення безпечного простору для розвитку любові до спорту дитини. Ціни на товар цілком прийнятні, а якість завжди на висоті.